Glad påsk! Gör det mesta av ledigheten


20140415-120954.jpg

Photo by [nIck] on Flickr (CC BY 2.0) Edits by me.

Nu är det påsk och många är lediga 4 dagar. Ett välkommet break för många, lite stressande för andra. Mitt råd är att inte tänka på ”måsten” som påskmat, släktingar och godis utan helt enkelt tänka på våren!

Påsken sammanfaller ofta med naturens egen kick-off. Efter vinterdvala och snösmältning är det plötsligt febril aktivitet i alla hörn. Fåglarna kvittrar högre än resten av året, det prasslar i alla lövhögar och träd och buskar fyller sina knoppar till bristningsgränsen.

Passa på att använda påskhelgen till att hämta inspiration från naturen. Vad kan du göra de närmaste veckorna för att ladda ordentligt för resten av året? Är det dags att uppdatera hemsidan, ska du gå en kurs, finns det en bok du velat läsa eller behöver kanske bli bättre på att planera din tid? Marknadsföring av ditt företag bör pågå alla dagar hela året, och internet tar inte ledigt – men det betyder inte att du inte ska ta dig tid att planera och se över strategierna.

Ta dig tid att tänka och reflektera så att du är redo för febril aktivitet på tisdag!

 

Glad påsk!

 


Om Linn

Linn Lindström har arbetat med marknadsföring online sedan 2008 och alltid haft en passion för kommunikation. Hon har erfarenhet av såväl globala företag som startups och är certifierad projektledare.