Personlig rådgivning och styrkebaserad affärscoachning för företagare


Styrkebaserad affärscoachning för konsulter och soloprenörer
Att jobba utifrån sina styrkor ger energi och bidrar till såväl välmående som förmågan att prestera på topp. Jag är certifierad coach i ramverket CliftonStrengths från Gallup. Hör av dig till mig om du önskar guidning och rådgivning utifrån dina personliga styrkor; för att ta dig mot din vision, skapa förändring eller helt enkelt göra vardagen roligare och mindre stressig.

Rådgivning inom varumärkesbyggande kommunikation
Varumärket är summan av vad marknaden anser att ett företag står för, alltså bör all kommunikation vara varumärkesbyggande. Vill du ha personlig rådgivning utifrån just din verklighet så hör av dig till mig.
Jag har lång erfarenhet av att navigera möjligheterna och utmaningarna inom varumärkesbyggande och vet att det inte finns någon väg som är rätt för alla.

Rådgivning och mentorskap inom marknadsföring för småföretag
Efter nästan 15 år av erfarenhet kring marknadsföring för småföretag och start-ups har jag mycket kunskap och idéer att dela med mig av. Kontakta mig om du önskar ett bollplank eller hjälp med en specifik utmaning inom din kommunikation.

Kompetensutveckling inom marknadsföring
Du kan anlita mig om du vill utveckla din egen kunskap och ditt företags kompetens inom området digital marknadsföring.  Du gör det för att du förstår att marknadsföring bara blir en allt viktigare del av företaget affär, och att du blir en bättre beställare ju mer du förstår.

Skribent inom marknadsföring, entreprenörskap och digitalisering
Behöver du hjälp med en rapport eller med artiklar till din sajt kan du vända dig till mig. Jag har skrivit innehåll, press releaser, företagsbeskrivningar mm under hela min karriär. Jag har en förmåga att snabbt ta in ny information och omsätta den i texter som ger kunskap och inspirerar till insikter och förändring. Jag skriver texter åt konsultbolag, organisationer i det företagsfrämjande systemet och enskilda individer.

Urval av företagstyper jag har arbetat med:

  • Soloföretagare och frilansare
  • Företagsfrämjande aktörer
  • Företag inom kompetensutveckling och up-skilling
  • Utbildningsföretag
  • Software as a Service (SaaS)-bolag
  • Organisationskonsulter