Vad vi gör


DigitalHeart erbjuder utbildning och rådgivning inom digital kommunikation och marknadsföring.

 • Strategi är grunden. 
  Om du inte vet vart du ska, är det svårt att veta om du är på rätt väg. Strategiskt underlag bör finnas i alla företag och din marknadsföring är inget undantag. Bra kommunikationsaktiviteter tar dig mot dina kommunikationsmål (och dina affärsmål).  Om du är osäker på din marknadsföringsstrategi så formulerar vi den tillsammans.
 • Planering är stommen. 
  När du vet varför du gör något och vilka mål du har, bör du planera hur du tar dig dit.  Kanske behöver du hjälp med en aktivitetsplan, publiceringskalender eller förberedelser inför ett event eller en kampanj.
 • En bra idé är den som blir genomförd.
  Har du strategin och kommunikationsplanen på plats men märker att tiden inte riktigt räcker till? Vet du vad du vill ha så är det bara att du hör av dig så ordnar vi det. Det kan handla om hjälp med bloggposter, säljmaterial, social media-kanaler eller något specifikt kommunikationsprojekt.
 • Kompetensutveckling 
  Du anlitar oss för att du vill utveckla din egen kunskap och ditt företags kompetens inom området digital marknadsföring.  Du gör det för att du förstår att marknadsföring bara blir allt viktigare del av företaget affär, och att du blir en bättre beställare ju mer du förstår. DigitalHeart hjälper gärna till med kompetensutveckling inom såväl strategi, som taktik och verksamhetsplanering för kommunikation och marknadsföring.

DigitalHeart kan fungera som rådgivare och bollplank i de flesta frågor som rör kommunikation och marknadsföring. Du kan också anlita DigitalHeart som föreläsare, moderator, utbildare och projektledare.

Vi vänder oss till företag och organisationer som behöver få överblick på ”det digitala landskapet” och som behöver hitta nya vägar att marknadsföra sig och göra sitt namn känt, men som inte har tid att läsa allt som skrivits om varumärkesutveckling, sökmotoroptimering, copywriting, sociala medier, content marketing och så vidare.

Vi tror att du är bäst lämpad att kommunicera med dina egna kunder! Därför arbetar vi tillsammans med dig tills du känner dig bekväm att hantera kommunikationen på egen hand.

Vi tror att du som anlitar oss är:

 • Entreprenör eller Start-up
 • Litet till medelstort företag utan dedikerad marknadsavdelning
 • Enskild företagare, Soloföretagare, Frilansare
 • Organisation dedikerad till att hjälpa småföretag & entreprenörer
 • Företag som arbetar med kompetensutveckling
 • Utbildningsföretag